Börja träna judo med oss!


Lindome judoklubb startar upp en nybörjargrupp för barn mellan 7 och 10 år. Det är gratis att testa på tre gånger. Hos oss är alla välkomna oavsett förutsättningar!

Terminsstart: måndag 3/9, kl. 17.15-18

Adress: Ekenleden 13A, Kållered

Kontakt: lindomejk@lindomejk.org

Det finns även möjlighet att som nybörjare hoppa in i en redan befintlig grupp på tisdagar kl. 18-19.00. Första träningstillfället är 4 september.
Judo är en kampsport där utövaren utvecklar både styrka, koordination, smidighet och balans. Träningsformen är mycket varierande och vi blandar lek med gymnastik och andra praktiska judomoment. En av judons grundstenar är fallteknik, något som barnen får lära sig från start och kommer ha glädje av även utanför judomattan.

Hos Lindome judoklubb är alla välkomna. Vi tränar tillsammans tjejer och killar. Alla kan träna hos oss oavsett förutsättningar och ambitioner. Judo är sin individuella karaktär till trots en kollektiv sport. Vi tränar tillsammans och är beroende av varandra. Hos oss är respekten för kamrater, motståndare och tränare allra viktigast. Alla kan utvecklas hos oss.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Välkomna!