Gothenburg Judo Open

En helg med mycket judo! Igår tävlade Maria, Axel, Linus och Christian på Gothenburg Judo Open. Maria och Linus kämpade på bra i tuffa viktklasser och visade upp fin judo. Även Axel körde bra och fick med sig en bronsmedalj hem. En trött coach (Christian) lyckades trots kramp och (enligt honom själv) bristfällig kondition knipa både ett brons i öppen klass och ett guld i herrar -90. Utöver detta var Fredrik, Sofia och jag själv med som funktionärer på tävlingen.

Idag deltog Linus, Axel, Kajsa, Ebba, Christian och jag på efterföljande läger som arrangerades av Judo5 och Göteborgs judoförbund. En härlig mix av allt från barn till Special Needs och elitidrottare på mattan och tränare i världsklass – Anna Bernholm.

Riktigt bra kämpat allihopa!

Vila upp er ikväll för imorgon börjar en ny träningsvecka. Många av oss kommer känna oss slitna och då är det extra viktigt att ha i åtanke att utveckling kräver regelbunden träning – så bit ihop och kämpa på! Avslutningsvis får måndagsgruppen besök av IKVMs judoklubb imorgon (18-19.30) och det tycker vi såklart ska bli riktigt roligt!