RM

Under helgen har Göteborgs distrikts samlade klubbar tävlat i riksmästerskapet i Lindesberg. Riksmästerskapen är Sveriges största lagtävling för ungdomar. Representanter till Göteborgs stadslag från Lindome denna gång var Maria Nouman, Kajsa Gustafsson och Axel Dahlbeck. Båda lagen kämpade på bra mot tufft motstånd. Killarna lyckades ta sig hela vägen till final men dessvärre förlorade de med minsta möjliga marginal. Christian Borghesi och Karin Holmberg var med som coacher på plats. Från klubben deltog även Sofia Gustafsson, Leo Fagelberg och Linus Sjöberg som var med och hejade fram lagen och tränade på söndagens träningsläger. En mycket lyckad helg med mycket judo och umgänge över klubbgränser!

Kajsa Gustafsson: ”Det har varit jättekul!”

Axel Dahlbeck: ”Tävlingen var nog roligast, då fick man se coola tekniker och folk man inte tidigare sett tävla. Men allt annat var också kul”.

Maria Nouman: ”Det var roligt att lära känna folk från andra klubbar och det svåra motståndet på tävlingen var också roligt”.

Sofia Gustafsson: ”Det var kul att träffa nya människor!”

Leo Fagelberg: ”Det var askul! Det här skulle jag gärna göra igen”.

Linus Sjöberg: ”Det var roligt att kolla på matcherna och träningen var också kul”.