Nu startar vårterminen!

Från och med måndag nästa vecka, dvs 1 februari, så startar den nya terminen. Barngrupperna fortsätter samma dagar och tider som under hösten (se vår hemsida). Med den skillnaden att torsdagens grupp pausas tills vidare.

Tränande där hänvisas i första hand till tisdagsträningen. Hör med er tränare om ni är osäkra på vad som gäller. Vad gäller vuxengruppen väntar vi på nya besked från myndigheterna innan den kan starta igång på riktigt. Vi skulle även vilja be våra medlemmar om lite hjälp att locka nya tränande. Även om vi givetvis i nuvarande läge inte ska proppa mattan full till bristningsgränsen behöver vi lite påfyllning, dels av ekonomiska skäl efter ett tufft år, men framför allt för att träningskvalitén i respektive grupp ska bli så bra som möjligt.

Framför allt är det den nybörjargrupp på onsdagar som startades i höstas som behöver lite fler deltagare för att träningen ska funka optimalt. Barnen i gruppen är ca 6-8 år och har inte tränat så länge varför det är ett perfekt tillfälle för nya nybörjare att ansluta till gruppen. Tipsa därför gärna vänner och bekanta som kan vara intresserade av att börja träna. På klubben kommer det även finnas ”flyers” med reklam och kontaktuppgifter som man gärna får sätta upp på skolor och dylika allmänna anslagstavlor (med tillstånd givetvis).

Tack på förhand!

Hoppas alla är ordentligt träningssugna. Nu drar vi igång!!

Viktigt att tänka på följande:

– Händer tvättas noggrant före varje träning.

– Dräkten ska vara ren inför varje träning.

– Inga föräldrar i dojon under pågående träning.

– Mattan tvättas mellan varje träning.

– Stanna hemma vid minsta symtom.

– Avstå även träning om någon i hushållet är sjuk.

– Använd vattenflaska.

Det är viktigt att alla respekterar och följer dessa regler. Dels för att hjälpa till att minska smittspridning men också för att hindra att smitta tar sig in på klubben. Får vi det måste vi förmodligen stänga igen verksamheten vilket vi såklart vill undvika i möjligaste mån.