Sommaruppehållet närmar sig…

Terminen närmar sig sitt slut och onsdagen den 9 juni kl. 18.00 är det gemensam avslutning för alla träningsgrupper.

Innan klubben helt tar sommarlov så kommer det dock bjudas på Judosommarskola, anmälan via Mölndal kommuns hemsida – https://www.molndal.se/startsida/arkiv/evenemang/2021-06-14-judo-sommarskola.html

Höstterminen startar normalt vid skolstart runt den 15 augusti och information om detta kommer på sedvanliga informationskanaler såsom hemsida och Facebook fr dem som har det. Nybörjargrupper startar i september.

Inför hösten hoppas vi på lättnader i gällande smittskyddsrestriktioner så att vi kan börja starta upp fler grupper samt även återstarta vuxengrupperna.

Tipsa gärna vänner och bekanta som kan vara intresserade av att börja träna. På klubben kommer det även finnas ”flyers” med reklam och kontaktuppgifter som man gärna får sätta upp på skolor och dylika allmänna anslagstavlor (med tillstånd givetvis).

Viktigt att tänka på följande:

– Händer tvättas noggrant före varje träning.

– Dräkten ska vara ren inför varje träning.

– Inga föräldrar i dojon under pågående träning.

– Mattan tvättas mellan varje träning.

– Stanna hemma vid minsta symtom.

– Avstå även träning om någon i hushållet är sjuk.

– Använd vattenflaska.

Det är viktigt att alla respekterar och följer dessa regler. Dels för att hjälpa till att minska smittspridning men också för att hindra att smitta tar sig in på klubben. Får vi det måste vi förmodligen stänga igen verksamheten vilket vi såklart vill undvika i möjligaste mån.